REACHsuite Advantage

REACHsuite Advantage biedt u een krachtige combinatie van de geavanceerde project management & SIEF interactie functionaliteit van het software pakket ‘REACHsuite’ van Baytouch en de deskundige inhoud van de REACH registratie & SIEF mijlpalen van Jongerius Consult. Met REACHsuite Advantage heeft u een complete, flexibele, klaar om te gebruiken Registratie & SIEF management oplossing voor uw bedrijf (in het Engels).

REACHsuite is een flexibel internet software tool die gebruikt is door vele REACH consortia om het opstellen van het registratie dossier en uitvoeren van de SIEF interacties succesvol en efficiënt te kunnen beheren.

REACHsuite Advantage is getest en succesvol gebruikt door het Finse chemische bedrijf Kemira en later nog door verschillende andere bedrijven. Het is beschikbaar op basis van licentie voor Registratie managers / REACH teams van individuele bedrijven om ze te ondersteunen om hun eigen REACH registratie & SIEF communicaties te structureren en te managen voor de relevante registratie deadlines.

 Waarom zou u REACHsuite Advantage gebruiken?

  • De met expertise opgestelde kant en klare inhoud en de krachtige functionaliteit van REACHsuit Advantage kan direct gebruikt worden om uw REACH registraties voor de 2018 deadline efficiënt te managen.
  • Het is de verwachting dat bedrijven door REACHsuite Advantage sneller, makkelijker en meer de leiding als hoofdregistrant kunnen nemen in de registratie & SIEF interactie processen voor hun relevante stoffen voor 2018.
  • Het is de verwachting dat de bedrijven die al stoffen als hoofdregistrant geregistreerd hebben, geholpen worden om de onderhoudsfase efficiënt te organiseren (bijv. organiseren van de toegang tot het gezamenlijke dossier onder een ‘letter of access” en het organiseren van toekomstige onderhoudswerkzaamheden aan de dossiers). Via REACHsuite Advantage kan dit efficiënt georganiseerd worden door het SIEF portal verder te onderhouden door hen zelf en/of door het Consortium (indien van toepassing).

Neem  contact op als u wilt bespreken hoe REACHsuite Advantage u kan ondersteunen bij uw registratie en SIEF management proces.