beeldmerk_jongeriusconsult

REACH Bedrijfsimpact Workshop

Jongerius Consult wordt gewaardeerd als deskundige facilitator van interactieve REACH Bedrijfsimpact sessies binnen bedrijven of industriesectoren.

U kent uw bedrijf en heeft mogelijk specifieke REACH & CLP issues. Wij kennen de wettelijke verplichtingen, praktische implementatie oplossingen die succesvol gebruikt zijn binnen andere bedrijven en wij kunnen ons makkelijk verplaatsen in uw business case. De REACH Bedrijfsimpact workshop brengt deze twee samen.

In een gestructureerd proces, wordt uw business case en relevante REACH Compliance verplichtingen besproken. De bekende issues en in veel gevallen worden blinde vlekken geïdentificeerd en suggesties voor verbeteringen worden besproken. Indien van toepassing worden mogelijke strategieën/praktische implementatie acties en/of oplossingen besproken. De relevante REACH slides van ons REACH Compliance Trainingsprogramma, tools en praktische implementatie ervaringen bij andere bedrijven zijn beschikbaar om de sessies actief te ondersteunen.

De REACH Bedrijfsimpact workshop kan georganiseerd worden als een sessie van een halve- of hele dag op locatie voor een vast bedrag. Een speciaal tarief is beschikbaar voor het midden klein bedrijf (MKB).

Neem alstublieft contact op als u interesse heeft in een REACH Business Impact Workshop toegesneden op uw bedrijfssituatie Neem contact op.