beeldmerk_jongeriusconsult

Module (2) – Efficiënte Registratie & SIEF Management voor hoofdregistranten

Deze eendaagse workshop zal de beoogde mijlpalen toelichten om het registratie dossier als hoofdregistrant te voltooien. Deze zijn een combinatie van de bedrijfsbeslissingen, de ontwikkelingsstappen in het dossier en de SIEF communicaties. Het introduceert een gestandaardiseerd stappenplan dat de volgende dag al gebruikt zou kunnen worden om uw eigen hoofd registratie proces te ondersteunen! De workshop biedt u duidelijke inzichten in de mogelijke voordelen van het eventuele gebruik van de Registratie en SIEF management softwareoplossing, genaamd REACHsuite Advantage.softwareoplossing, genaamd REACHsuite Advantage.

Voor wie?

Bedrijven met een Registratie verplichting die geïnteresseerd zijn om hoofdregistrant te worden (voor de eerste keer) of als meer ervaren hoofdregistrant om uw registratie en SIEF management proces nog efficiënter te managen.

Wanneer?

Op aanvraag beschikbaar als Bedrijfsspecifieke Workshop.

Meer informatie?

Download de folder: REACH Compliance Training Program – 2 – Registration & SIEF Management

Laat uw contactgegevens achter als u belangstelling heeft in een bedrijfsspecifieke workshop  hoe uw registratie en SIEF management proces efficiënt in te richten als hoofdregistrant
contact us.