beeldmerk_jongeriusconsult

BEDRIJFSSPECIFIEKE TRAINING & WORKSHOPS

Bedrijfsspecifieke training & workshops kunnen gemaakt worden, door de relevante materialen van het REACH Compliance training programma te gebruiken. Dit heeft het grote voordeel dat het traingingsprogramma verder aangepast kan worden aan de specifieke behoeftes van het bedrijf. De focus van de vraag en antwoord sessies kan op de specifieke issues van het bedrijf gericht worden.

Vele bedrijven met strategische REACH issues zijn begonnen met een interactieve REACH Bedrijfsimpact Workshop te organiseren, afgestemd op de business case, en bijgewoond door de relevante betrokken partijen in het bedrijf (bijv. REACH team, inkoop, bedrijfsmanagers & klantenservice). Dit is zeer gewaardeerd omdat het betere inzichten in de REACH Compliance verplichtingen specifiek voor het bedrijf geeft en overzicht van de korte termijn en lange termijn acties die ondernomen zouden moeten worden.

Bent u geïnteresseerd om te bespreken of en hoe we u kunnen voorzien van een Bedrijfsspecifieke training voor uw bedrijf/industriesector? Neem contact met ons op (link contactformulier)