SDS Templates (MS Word)

De SDS Templates zijn MS Word sjablonen waarmee u een kant-en-klaar te gebruiken format heeft met de officiële rubrieken en sub-rubrieken van het veiligheidsinformatieblad (VIB) / ‘Safety Data Sheet (SDS) conform REACH bijlage II en in de officiële EU taal. U kunt de SDS Templates eenmalig aanpassen in MS Word zodat deze uw logo en bedrijfsdetails bevatten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de product specifieke informatie in te vullen om uw taal specifieke VIB in het juiste format en taal conform REACH te voltooien!

RSN Purchase online - banner 1

Vanuit de jarenlange praktische ervaring in het maken en onderhouden van Veiligheidsinformatiebladen (VIB’s) en kennis van REACH, heeft Jongerius Consult de MS Word Templates ontwikkeld die u een kant-en-klaar format biedt met de officiële rubrieken en sub-rubrieken van het veiligheidsinformatieblad in de officiële EU taal en conform REACH Annex II.

SDS-template-4De SDS templates zijn een ideale hulpmiddel voor (MKB) bedrijven die geen commercieel SDS software pakket hebben en/of maar een beperkt aantal producten hebben.  om hun meertalige product veiligheidsinformatiebladen voor de Europese markt op een eenvoudige en betaalbare wijze te maken en te onderhouden.

Geïnteresseerd?

U kunt ook de SDS Templates (MS Word) online bestellen en downloaden in de gewenste talen via ons REACH Support Netwerk. U kunt de volledige SDS Template (Engels) gratis downloaden om het gemak en de voordelen van deze kant en klare sjablonen in MS Word te ervaren.

RSN Purchase online - banner 2