VIB Beoordeling Toolkit

De VIB Beoordeling Toolkit is een complete Toolkit waarmee u uw bestaande VIB beoordelingsproces op locatie kan upgraden zodat deze voldoet aan de REACH verplichtingen als downstreamgebruiker. Het is ontwikkeld met en voor de industrie als kant en klare oplossing die binnen één dag is te gebruiken in uw bedrijf!

RSN Purchase online - banner 1

In 2009 heeft Jongerius Consult, met en voor LyondellBasel, een VIB beoordelingsoplossing ontwikkeld om de inkomende leverancier en de eigen product (uitgebreid) Veiligheidsinformatiebladen (VIB) te beoordelen en Compliance checks te documenteren. Het bevat praktische REACH Compliance checks, waarmee o.a. de blootstellingscenarios getoetst kunnen worden voor de eigen toepassingen op locatie binnen de 12 maanden compliance periode (REACH artikel 37-39). De digitale SDS INDEX bevat alle checks en automatische traffic light checks zodat u goed de voorgang van de REACH Compliance checks kunt bewaken.

Door de oplossing in steeds meer bedrijven te implementeren, heeft de VIB beoordelingsoplossing zich in een volwaardige VIB Beoordeling Toolkit ontwikkeld die kant-en-klaar is om binnen één dag gebruikt te worden in uw bedrijf.

Opzet van de VIB Beoordeling Toolkit

Geïnteresseerd in meer details van het VIB beoordelingsproces onder REACH?

Geïnteresseerd om deel te nemen aan de REACH Compliance Trainingsmodule (3a), die het gebruik van de VIB Beoordeling Toolkit uitlegt?

Geïnteresseerd in het aanschaffen van de VIB Beoordeling Toolkit voor uw bedrijf? Meer informatie, prijzen (inclusief interessante kortingen) en online bestellen via onze REACH Support Netwerk

RSN Purchase online - banner 2