beeldmerk_jongeriusconsult

TRAINING & WORKSHOPS 

Chemical Regulatory Compliance (CRC) Trainingen

Wij geloven in de verspreiding van praktische Chemical Regulatory Compliance (CRC) oplossingen zoals ontwikkeld met (voorop lopende) bedrijven via specifieke CRC Training modules voor andere bedrijven. Wij luisteren en anticiperen graag op uw behoeftes en mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke behoeftes heeft.

Het REACH Compliance Trainingsprogramma

Het REACH Compliance Trainingsprogramma is ontwikkeld voor bedrijven die chemische stoffen of mengsel in de EU produceren, importeren, distribueren en/of gebruiken. Dit trainingsprogramma is ontwikkeld door en combineert de deskundigheid en praktische ervaring van Jongerius Consult en Caesar Consult.

Het REACH Compliance Trainingsprogramma is operationeel sinds 2011 en heeft honderden bedrijven ondersteund met een praktische implementatie aanpak en krijgt zeer hoge waardering van de deelnemers.

Bedrijfsspecifieke Training & Workshops

Jongerius Consult is een zeer gewaardeerde aanbieder van bedrijfsspecifieke workshops op gebied van relevante REACH, CLP of Chemicals Management implementatie issue(s) die relevant zijn voor uw bedrijf of industrie sector.

Elementen van onze CRC / REACH trainingsprogramma kunnen gebruikt worden en verder op maat gemaakt worden als bedrijfsspecifieke workshops om te voldoen aan de behoeftes van uw bedrijf.