REACH Bootcamp

23 Mei 2019 – REACH Bootcamp (in het Nederlands); Begrijp uw REACH verplichtingen in één dag

REACH Bootcamp

Begrijp REACH voor uw business case in één dag!

Weet u hoe REACH uw business case beïnvloedt en of u controle heeft over de REACH verplichtingen van uw chemische producten die u koopt en/of op de markt zet?

De REACH Bootcamp is opgezet om u een praktisch overzicht te bieden van de REACH verplichtingen en hoe u de relevante REACH Compliance processen in samenhang met uw business case kunt organiseren.

Als zodanig is het een ideaal startpunt voor managers / personeel / (MKB) bedrijven die nog niet veel ervaring met REACH hebben. De REACH Bootcamp wordt vaak bezocht en gebruikt door REACH staff die samen met de verantwoordelijke HSE en/of inkoop manager de volledigheid en de effectiviteit van de huidige REACH Compliance processen in hun bedrijf te controleren.

De trainingslocatie is het mooi gelegen Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal (nabij Nijmegen) met goede hotelfaciliteiten voor acceptabele kosten.

Inhoud van de training

Wanneer?

De REACH Bootcamp wordt  in het Nederlands gegeven op donderdag 23 mei 2019 (online registratie via het reach support netwerk )

Meer informatie en online registratie

De REACH Bootcamp is beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. Meer informatie, prijzen (inclusief interessante discounts voor MKB en beschreven branches) en online registratie en betaling via ons REACH Support Network

RSN Regisration online - banner 1