sief-page

REACH & CLP – PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VOOR MKB

Bent u een midden- kleinbedrijf (MKB) en vraagt u zich af hoe u zo praktisch mogelijk kunt voldoen aan REACH en CLP?

Als midden- kleinbedrijf (MKB) is het moeilijk om bewust te zijn van alle chemical regulatory compliance verplichtingen voor uw bedrijf en om deze bij te houden. De REACH en CLP verplichtingen lijken complex. Zonder duidelijkheid waar u zich op moet concentreren en hoe u praktisch kunt voldoen als MKB met een beperkt aantal mensen en geld is een uitdaging.

Jongerius Consult en Partners geloven dat REACH en CLP zou moeten werken voor industrie om te komen tot veilig gebruik op de werkvloer en in de keten. Aldus moet het ook werkbaar zijn voor het MKB. MKB bedrijven zoeken chemicals management oplossingen die zij kunnen begrijpen en relatief eenvoudig zijn te implementeren.

Het REACH Support Netwerk is gestart als ‘online web-shop’ voor direct-toepasbare, practische REACH Compliance tools, trainingen en diensten die aangeboden worden voor transparante, vaste prijzen, met indien mogelijk een serieuze discount voor MKB.

Volg de REACH Bootcamp  om een inzicht te krijgen in de REACH verplichtingen en REACH Compliance processen op locatie voor een zeer lage MKB fee

U kunt profiteren van de direct toepasbare, meertalige VIB templates in MS Word om uw veiligheidsinformatiebladen  eenvoudig op te stellen in de juiste taal en conform REACH

U kunt de direct toepasbare VIB Beoordeling Toolkit gebruiken als belangrijkste REACH en CLP compliance check

Meer praktische oplossingen op het REACH Support Netwerk

Laat alstublieft uw contactgegevens achter als u als MKB specifieke issues/suggesties heeft om te bespreken