sief-page

Ondersteunen van uw REACH registratie & SIEF management proces

Weet u hoe u de REACH registratie verplichtingen voor stoffen in uw geproduceerde of geïmporteerde producten praktisch moet beheren? Heeft u een periodiek Stof Volume Tracking (SVT) proces geïmplementeerd om de registratie drempels te bewaken op basis van de relevant productie / import volumes?

Is het de eerste keer dat u een Registratie dossier moet indienen? Weet u hoe u het registratie proces als hoofdregistrant efficiënt kan beheren? Weet u hoe u de registratie waar u geen hoofdregistrant van bent efficiënt moet beheren? Weet u hoe u als hoofdregistrant de Substance Information Exchange Forum (SIEF) het beste kunt aansturen? Heeft u issues met uw registraties?

Het registratiedossier is uw licentie om zaken te doen in Europa. Jongerius Consult is klankbord voor een efficiënt registratie proces voor hoofdregistranten en niet-hoofdregistranten. Wij ondersteunen bedrijven met de voorbereiding en succesvolle indiening van de registratie dossiers via onze gewaardeerde partners.

Wij kunnen u verschillende praktische REACH tools voor het registratie proces aanbieden.

Laat uw contactgegevens achter als u wilt bespreken hoe we uw Reach registratie & SIEF management proces zouden kunnen ondersteunen.