sief-page

Chemicals Management Raamwerk Overeenkomst

Vooral voor bedrijven of industrie sectoren die de strategische en praktische Chemical Regulatory Compliance ondersteuning door Jongerius Consult gewaardeerd hebben en die eenvoudig en snel toegang willen hebben tot een eventuele volgende ondersteuning is de Chemicals Management Raamwerk Overeenkomst ontwikkeld.

De Chemicals Management Raamwerk Overeenkomst is ontworpen om van te voren eenmalig de praktische werkafspraken en voorwaarden voor ondersteuning vast te leggen. Het voorziet in een praktische afstemmingsroutine wanneer u een Chemical Regulatory Compliance of Chemicals Management vraag heeft. Help desk vragen die in minder dan 15 minuten direct aangepakt kunnen worden zijn gratis.

Ondersteuningsvragen die meer tijd nodig hebben om goed beantwoord te worden, zullen eerst onder de voorwaarden van de Overeenkomst via een compacte tijd / kosteninschatting per e-mail afgestemd worden. De overeengekomen manuren die hieraan besteed zijn, zullen aan het eind van elke maand gefactureerd worden (indien van toepassing).

Steeds meer bedrijven hebben hun ondersteuning van Jongerius Consult georganiseerd via een dergelijke Chemicals Management Raamwerk Overeenkomst. Het heeft praktische voordelen voor beide partijen.

Laat uw contact gegevens achter als u geïnteresseerd om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen via een Chemicals Management Raamwerk Overeenkomst.