pers_page

CHEMICAL REGULATORY COMPLIANCE (CRC) – STRATEGISCHE ONDERSTEUNING

Jongerius Consult biedt ondersteuning aan vooroplopende bedrijven en / of sectoren met het ontwikkelen van praktische oplossingen voor nieuwe, veranderende of zelfs tegenstrijdige “Chemical Regulatory Compliance” (CRC) verplichtingen. Vanuit onze praktische kennis en ervaringen, vaak in projecten voor een vast bedrag, slagen we er samen met de klant in om “out of the box” oplossingen te creëren die praktisch en aanvaardbaar zijn voor alle betrokken partijen.

We hebben een lange geschiedenis van succesvolle bemiddeling en ondersteuning en de intrinsieke drive om te komen tot een praktische en verdedigbare oplossing voor elk CRC issue waarmee u geconfronteerd kan worden; werkende aan het veilig gebruik van chemische stoffen in uw keten.

Dit kan betrekking hebben op de Europese wetgeving voor chemische producten (REACH en CLP). Bijna al deze oplossingen werden in eerste instantie ontwikkeld in nauwe interactie met vooroplopende bedrijven / industriesectoren en zijn vaak verder ontwikkeld tot praktische oplossingen, klaar voor gebruik, ook voor andere bedrijven!

Dit kan ook betrekking hebben op niet-Europese wetgeving voor chemische producten of nationale verplichtingen vanuit specifieke lidstaten. Het vraagt alleen van vooroplopende bedrijven / industriesectoren om ons te contacteren om te zien of we samen tot een ‘win-win’ project kunnen komen. U zult verrast worden hoe snel en efficiënt we kunnen aansluiten op uw specifieke CRC issue(s) en samen met u naar mogelijke (out of the box) oplossingen toewerken.

Vult u alstublieft uw contactgegevens in als u geheel vrijblijvend en in goed vertrouwen een specifieke Chemical Regulatory Compliance issue met ons zou willen bespreken.