pers_page

CHEMICAL REGULATORY COMPLIANCE (CRC) – IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Het is onze visie dat een efficiënte en effectieve Chemical Regulatory Compliance (CRC) strategie en chemicals management proces essentieel is voor een “Responsible Care” bedrijf dat chemische producten maakt, importeert en/of gebruikt.

Uw keten moet in staat zijn om u te voorzien van de grondstoffen die u nodig heeft en verwacht dat uw producten ook aan hun verwachtingen voldoen. Het chemicals management proces, georganiseerd vanuit uw HSE / Product Stewardship afdeling, wordt soms gezien als een extra kostenfactor en een last. Het beheer van de CRC aspecten kan echter voorkomen dat een grondstof of product niet meer geleverd kan worden. Daarnaast is het bijdragen aan het veilig gebruik van chemische producten in uw bedrijf en keten belangrijk voor een “Duurzaam Responsible Care” bedrijf.

Soms kan een “extra paar ogen” helpen om uw CRC strategie en implementatie proces te beoordelen, te bespreken, uit te dagen en waar nodig te ondersteunen. We kunnen u de unieke combinatie bieden van relevante expertise en ervaringen in de CRC wetgeving, het gebruik van (commerciële) automatiseringsoplossingen en de ervaringen inbrengen van de vele andere bedrijven waar we het voorrecht gehad hebben om voor te mogen werken (‘benchmark’).

Vult u alstublieft uw contactgegevens in als u vrijblijvend en in goed vertrouwen een Chemical Regulatory Compliance implementatie issue met ons zou willen bespreken.